آشپزیسبک زندگی

طرز تهیه فلافل لبنانی خوشمزه و نکات طلایی آن

فلافل از انواع غذاهای معروف و پرطرفدار می‌باشد و اگر شما تمایل دارید فلافل را به روش اصلی بپزید بهتر است از  دستور ساخت فلافل لبنانی و فلافل خوزستانی برای تهیه این غذای بی نظیر استفاده کنید. در دستور تهیه فلافل لبنانی از نخود و پیاز و جعفری و سیر و آرد نخودچی و فلفل سیاه و زیره سبز و تخم گشنیز و تخم مرغ و نمک استفاده می‌شود.

مواد لازم

  • نخود : ۳۰۰ گرم
  • پیاز : یک عدد
  • جعفری : ۱/۲ استکان
  • سیر : دو حبه
  • فلفل سیاه : یک قاشق چایخوری
  • آرد نخودچی : دو قاشق غذاخوری
  • زیره سبز : یک قاشق چایخوری
  • تخم گشنیز : یک قاشق چایخوری
  • تخم مرغ : یک عدد
  • نمک : به مقدار لازم

طرز تهیه فلافل لبنانی در منزل

برای پخت فلافل ابتدا نخود را درون مقداری آب به مدت چند ساعت خیس کنید و اگر تمایل دارید نخود در عرض دو یا سه ساعت خیس بخورد بهتر است مقداری نمک به آن بیفزایید.

در مرحله بعد نخود خیس‌خورده را به همراه سیر و پیاز و ادویه و جعفری درون میکسر یا مخلوط کن بریزید سپس همه مواد را با یکدیگر ترکیب کنید و آرد را به مایه فلافل بیفزایید و تخم مرغ را به مخلوط مواد اضافه کنید و مواد را به خوبی ورز دهید. مایه فلافل را به شکل توپ آورید و درون روغن سرخ نمایید.

سپس فلافل‌ها را درون ظرفی مناسب برای سرو قرار دهید و آن‌ها را به کمک روش‌های تزیین فلافل به زیبایی تزیین نمایید.

نکات طلایی برای پخت بهتر فلافل

  • فلافل‌ها را باید درون مقدار زیادی روغن سرخ کنید.
  • برای پخت فلافل می‌توانید از زیره سبز یا زیره سیاه استفاده نمایید.
  • اگر تمایل دارید فلافل عطر بهتری داشته باشد بهتر است به مایه آن نعناء خشک اضافه نمایید.
  • اگر می‌خواهید نخود را چرخ کنید زیاد آن را له نکنید زیرا در هنگام سرخ شدن فلافل‌ها له می شوند.
  • برای تهیه فلافل استفاده از تخم مرغ اختیاری است و تخم مرغ از خشک شدن فلافل‌ها جلوگیری می‌کند.
  • اگر تمایل دارید فلافل‌‌ها پف کنند بهتر است مقداری بیکینگ پودر به مایه آن اضافه کنید.
  • برای سرخ کردن فلافل‌ها می‌توانید آن ها را درون ظرفی کوچک و نچسبی که عمق دارد سرخ نمایید.
  • برای سرخ کردن فلافل می‌توانید مایه آن را به کمک قالب‌های مخصوص قالب بزنید.
  • برای گرفتن روغن فلافل می‌توانید بعد از سرخ شدن فلافل‌ها آن ها را روی دستمال تمیزی قرار دهید.

0
منبع
آرگا

مگیاتو

مگیاتو رسانه‌ای مستقل است که سعی دارد بهترین و کاربردی‌ترین مطالب را از معتبرترین و محبوب‌ترین رسانه‌های داخلی و خارجی جمع‌آوری کرده و در اختیار کاربرانش قرار دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا