
فلافل از انواع غذاهای معروف و پرطرفدار میباشد و اگر شما تمایل دارید فلافل را به روش اصلی بپزید بهتر است از دستور ساخت فلافل لبنانی و فلافل خوزستانی برای تهیه این غذای بی نظیر استفاده کنید. در دستور تهیه فلافل لبنانی از نخود و پیاز و جعفری و سیر و آرد نخودچی و فلفل سیاه و زیره سبز و تخم گشنیز و تخم مرغ و نمک استفاده میشود.
مواد لازم
- نخود : ۳۰۰ گرم
- پیاز : یک عدد
- جعفری : ۱/۲ استکان
- سیر : دو حبه
- فلفل سیاه : یک قاشق چایخوری
- آرد نخودچی : دو قاشق غذاخوری
- زیره سبز : یک قاشق چایخوری
- تخم گشنیز : یک قاشق چایخوری
- تخم مرغ : یک عدد
- نمک : به مقدار لازم
طرز تهیه فلافل لبنانی در منزل
برای پخت فلافل ابتدا نخود را درون مقداری آب به مدت چند ساعت خیس کنید و اگر تمایل دارید نخود در عرض دو یا سه ساعت خیس بخورد بهتر است مقداری نمک به آن بیفزایید.
در مرحله بعد نخود خیسخورده را به همراه سیر و پیاز و ادویه و جعفری درون میکسر یا مخلوط کن بریزید سپس همه مواد را با یکدیگر ترکیب کنید و آرد را به مایه فلافل بیفزایید و تخم مرغ را به مخلوط مواد اضافه کنید و مواد را به خوبی ورز دهید. مایه فلافل را به شکل توپ آورید و درون روغن سرخ نمایید.
سپس فلافلها را درون ظرفی مناسب برای سرو قرار دهید و آنها را به کمک روشهای تزیین فلافل به زیبایی تزیین نمایید.
نکات طلایی برای پخت بهتر فلافل
- فلافلها را باید درون مقدار زیادی روغن سرخ کنید.
- برای پخت فلافل میتوانید از زیره سبز یا زیره سیاه استفاده نمایید.
- اگر تمایل دارید فلافل عطر بهتری داشته باشد بهتر است به مایه آن نعناء خشک اضافه نمایید.
- اگر میخواهید نخود را چرخ کنید زیاد آن را له نکنید زیرا در هنگام سرخ شدن فلافلها له می شوند.
- برای تهیه فلافل استفاده از تخم مرغ اختیاری است و تخم مرغ از خشک شدن فلافلها جلوگیری میکند.
- اگر تمایل دارید فلافلها پف کنند بهتر است مقداری بیکینگ پودر به مایه آن اضافه کنید.
- برای سرخ کردن فلافلها میتوانید آن ها را درون ظرفی کوچک و نچسبی که عمق دارد سرخ نمایید.
- برای سرخ کردن فلافل میتوانید مایه آن را به کمک قالبهای مخصوص قالب بزنید.
- برای گرفتن روغن فلافل میتوانید بعد از سرخ شدن فلافلها آن ها را روی دستمال تمیزی قرار دهید.